4 gangen keuzemenu
49.90 pp zonder drank
( niet geserveerd op zaterdag avond en Feestdagen )
V O O R G E R E C H T E N
Bladerdeegje met Champignons en Spinazie
in de Room ( Vegetarisch )
De klassieke Kaasgratin “Mornay”
met twee Sint Jakobsvruchten
De kroketjes van Zeebrugse Garnalen
met Rouille en gefrituurde Peterselie
Foie Gras uit Strasbourg ( Foie Gras )
met Vijgenconfijt en Brioche ( + 5€ )
Wortel- en Tomaten roomsoepje
H O O F D G E R E C H T E N
Gebakken Zalmfilet “Dijonnaise”,
Puree aardappelen Gratin
Tongfilets op Oostendse wijze ( met garnalen )
Puree aardappelen Gratin
Filet van jonge Tarbot met Prei, Witte wijn Saus,
Puree aardappelen Gratin
Ossenhaas in Rode wijn saus, Groentjes,
aardappelgratin en Bloemkoolpuree
Ravioli met Ricotta en gestoofde groentjes
in luchtig Roomsausje ( Vegetarisch )
D E S S E R T S
Chocolademousse
Créme Brûlée
Nougat roomijs
met Frambozencoulis en aardbeien
Ijs soufflé met Grand Marnier
Assortiment van 3 kazen met noten,
Luikse stroop en Brugse beschuit
Tarte Tatin met Vanille ijs
( en geflambeerd met Calvados + 5 € )