4 gangen keuzemenu

49.90 pp zonder drank

 

( niet geserveerd op zaterdag avond en Feestdagen )

 


V O O R G E R E C H T E N

Bladerdeegje met Champignons en Spinazie
in de Room ( Vegetarisch )

 

De klassieke Kaasgratin “Mornay”
met twee Sint Jakobsvruchten

 

De kroketjes van Zeebrugse Garnalen
met Rouille en gefrituurde Peterselie

 

Foie Gras uit Strasbourg ( Foie Gras )
met Vijgenconfijt en Brioche ( + 5€ )

 


 

Wortel- en Tomaten roomsoepje

 


H O O F D G E R E C H T E N

Gebakken Zalmfilet “Dijonnaise”,
Puree aardappelen Gratin

 


Tongfilets op Oostendse wijze ( met garnalen )
Puree aardappelen Gratin

 

Filet van jonge Tarbot met Prei, Witte wijn Saus,
Puree aardappelen Gratin

 

Ossenhaas in Rode wijn saus, Groentjes,
aardappelgratin en Bloemkoolpuree

 

Ravioli met Ricotta en gestoofde groentjes
in luchtig Roomsausje ( Vegetarisch )

 


D E S S E R T S

 

Chocolademousse
 
Créme Brûlée
 
Nougat roomijs
met Frambozencoulis en aardbeien
 
Ijs soufflé met Grand Marnier
 
Assortiment van 3 kazen met noten,
Luikse stroop en Brugse beschuit
 
Tarte Tatin met Vanille ijs
( en geflambeerd met Calvados + 5 € )